Stor erfaring med bygherrerådgivning og byggetilsyn

Byggetilsyn kan være en stor sikkerhed, hvis du skal have foretaget et nybyggeri eller andre byggeprojekter af en betydelig størrelse. Da der i byggebranchen desværre findes mange uheldige eksempler på sjusk, uhensigtsmæssigt arbejde eller aftaler der ikke overholdes fuldstændigt, kan det være en rigtigt god idé at have en sagkyndig med ved sin side. Med Bygningssagkyndig B. Lillelund får du en erfaren og kompetent samarbejdspartner som sikrer, at dit byggeprojekt forløber planmæssigt, fornuftigt og i overensstemmelse med indgåede aftaler og gældende regler. Dermed opnår du et trygt forløb, hvor fejl og mangler opdages i tide, inden de vokser sig større og giver anledning til dyre problemer.

 

Hvad består bygherrerådgivning af?

En typisk tilsynssag indeholder:

  • Gennemgang af det udleverede projektmateriale samt kommentering af bygningskonstruktioner og forhold vedrørende bygningsreglement.
  • Tilsyn på byggepladsen i byggeperiode – samt udfærdigelse af tilsynsrapporter ved hvert tilsyn.
  • Dialog med bygmester i forbindelse med tilsyn og opfølgning på tilsyn.
  • Evt. deltagelse i byggemøder.
  • Deltagelse og opfølgning på mangelgennemgang/afleveringsforretning.


Fleksibelt og personligt

Der er naturligvis forskel på tilsynsbehovet alt afhængigt af projektets størrelse samt dit personlige kendskab til håndværk og byggeri. Derfor er vi meget fleksible og bestræber os altid på at tilbyde en personlig løsning som tilgodeser dine behov - og prisen følger naturligvis herefter. Somme tider er det tilstrækkeligt med enkelte tilsyn i løbet af projektet, imens det i andre tilfælde kan være hensigtsmæssigt at have en sagkyndig ved hånden helt fra starten.


Kontakt

Tag endelig kontakt på tlf. 41 66 01 54 og få en uforpligtende snak om mulighederne i et personligt samarbejde. Jeg står altid klar til at besvare spørgsmål om stort som småt, og afgiver glædeligt et uforpligtende tilbud. Jeg arbejder på hele Sjælland.

 

 

Kontakt

Bygningssagkyndig
B. Lillelund ApS

Bøgevej 30
4171 Glumsø

41 66 01 54
bl@byg-lillelund.dk

Besøg os på Facebook

 

Top