Få et præcist energimærke

Er du interesseret i at få kortlagt din boligs eller ejendoms energiforbrug samt eventuelle besparelsesmuligheder? Med Bygningssagkyndig B. Lillelund som din samarbejdspartner får du en præcis energimærkning der helt og holdent afspejler realiteterne i din ejendoms varmeudslip. Jeg gennemgår ejendommen og kortlægger kvaliteten af isolering, varmeinstallation, døre, vinduer osv. Herefter beregnes ejendommens samlede energiforbrug i henhold til de gældende standardbetingelser, og der udarbejdes konkrete anbefalinger til hvordan det samlede varmeudslip kan nedbringes.


Spar penge på varmeregningen

I mange ejendomme, særligt i byggeri af ældre dato, er der mulighed for at opnå markante besparelser ved at optimere boligens energieffektivitet, eksempelvis ved en efterisolering eller udskiftning af varmekilden. I forbindelse med energimærkningen får du overblik over dine besparelsesmuligheder, og det er som regel muligt at sætte konkrete tidshorisonter på hvornår investeringerne har tjent sig selv hjem igen. Således kan du opnå betydelige besparelser på varmeregningen og spare miljøet for unødvendigt energispild.


Tag kontakt

Tag endelig kontakt på tlf. 41 66 01 54 og få en uforpligtende snak om mulighederne for at kortlægge din ejendoms energiforbrug og nedbringe varmeregningen på længere sigt. Jeg arbejder på hele Sjælland, herunder Næstved og Ringsted samt Lolland og Falster.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Vi hjælper dig også med udarbejdelse af en tilstandsrapport på dit hus eller hvis du ønsker tilsyn af dit nye byggeri.

Kontakt

Bygningssagkyndig
B. Lillelund ApS

Bøgevej 30
4171 Glumsø

41 66 01 54
bl@byg-lillelund.dk

Besøg os på Facebook
Top