Hvad er en tilstandsrapport?

En tilstandsrapport er en samlet skriftlig vurdering af en boligs synlige skader eller tegn på skader. I rapporten sammenlignes boligen med andre boliger af samme type, alder og stand – ikke et nyt hus. Tilstandsrapporten er meget anbefalelsesværdig ved ejerskifte, da rapporten fritager sælger fra sit 10-årige sælgeransvar, og da køber kan tegne en ejerskifteforsikring. Det skal dog bemærkes, at sælger også skal have udarbejdet et el-eftersyn af en godkendt og autoriseret el-installatør.


En pålidelig samarbejdspartner

Med Bygningssagkyndig B. Lillelund ApS som din samarbejdspartner, får du pålidelig og erfaren bygningssagkyndig til at gennemgå boligen for skader og mangler inden den endelige tilstandsrapport udføres. Dermed får sælger mulighed for at udbedre eventuelle skader inden rapporten udføres, hvilket ofte er til gavn for begge parter. 

 

Hvilke typer ejendomme kan man lave tilstandsrapport for?

Man kan få lavet en tilstandsrapport både på et hus, sommerhus og en ejerlejlighed. Det skal dog bemærkes, at når der udarbejdes en tilstandsrapport på en ejerlejlighed, skal der samtidig udarbejdes en tilstandsrapport på fællesejet til lejligheden. Ellers er rapporten ikke gyldig.

 

Kontakt

Jeg står altid klar til at besvare spørgsmål om stort som småt på tlf. 41 66 01 54. Jeg arbejder på hele Sjælland. Tag endelig kontakt og få en uforpligtende snak om mulighederne i et samarbejde.

Kontakt

Bygningssagkyndig
B. Lillelund ApS

Bøgevej 30
4171 Glumsø

41 66 01 54
bl@byg-lillelund.dk

Besøg os på Facebook
Top